Rólunk

  Kevés megnyugtatóbb dolog van az életben, mint a természet közelsége. A fák, bokrok, virágok - a fű, a sziklakert, a madarak csicsergése, a szél suhogása - igazi energiabomba az ember számára. 

  Mindig is megnyugvással töltött el bennünket a természet ezer hangja, nagy rajongói és csodálói vagyunk ennek a világnak. A kertépítés villámcsapásként robbant be az életünkbe. Egyik nap felébredtünk és arra gondoltunk, hogy milyen nagyszerű érzés lenne életünk végéig azt csinálni, ami kikapcsol, feltölt és ami nap, mint nap kihívással tölt el: kertet tervezni.

  Kert tervezésen túl, a kivitelezés, a karbantartás, illetve a felújítás ugyanúgy lázba hoz minket. Mindegyik munka más és más, mindegyik beépítésre váró terület egyedi sajátosságokkal rendelkezik, amiket nem vagyunk lusták feltérképezni.

  Zöld, kék, sárga, piros, rózsaszín - ahogy a természet, úgy mi is sokszínűek vagyunk. A motivációnk minden egyes munkánk alkalmával a csillagos eget verdesi, így bátran állíthatjuk, hogy a kerttervezés nem csak hobbi, hanem HIVATÁS is számunkra!


  Kapcsolat


  6440 Jánoshalma, Rákóczi utca 13.
  Deákfalvi Mónika
  Tel.: +36 20 806 82 12
  info@kertmontazs.hu
  Ballai László
  Tel.: +36 20 509 19 59
  info@kertmontazs.hu

  Hírlevél

  Copyright © 2017 Deákfalvi Mónika. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.